spacapsulehuren

Informatie aanvragen

Wat is een Spa Capsule?

De Spa Capsule is een uniek massage apparaat dat gebruik maakt van warme waterstralen, ook wel mechanische hydro-massage genoemd. Daarnaast beschikt het apparaat over audio, video en aromatherapie waardoor alle zintuigen geprikkeld worden.

Het innovatieve apparaat komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is mede ontwikkeld door artsen. In Nederland is de SpaCapsule momenteel nog minder bekend maar stijgt de laatste jaren enorm in populariteit.

Het apparaat wordt ingezet als entertainment en eye-catcher op evenementen maar ook als wellness oplossing. De Spa Capsule heeft een positieve werking op zowel lichaam als geest.

Hoe werkt de Spa Capsule?

De Spa Capsule beschikt over een kap die volautomatisch opent wanneer u erin wilt stappen. Vervolgens krijgt u een full body massage van 28 waterstralen. U kunt zelf de waterdruk, de temperatuur en de hoeveelheid pulseringen instellen. Doordat er een flinterdunne ‘zak’ over het lichaam valt in de Spa Capsule kunnen kleren aangehouden blijven en blijft u volledig droog. Deze zak vormt zich losjes om het lichaam zodat er drie zijdes van het lichaam gemasseerd kunnen worden. De warme waterstralen bewegen zich over het hele lichaam van boven naar beneden en weer terug. Wilt u liever één bepaald gedeelte van uw lichaam laten masseren dan is dat ook mogelijk. De massagestralen worden dan vastgezet op een punt. Naast het voelen van de warme waterstralen worden ook uw overige zintuigen geprikkeld. Dit doen we met audio, video en aromatherapie. Lees meer.

Spa Capsule

Een sessie in de Spa Capsule duurt minimaal 3 minuten tot maximaal ca. 30 minuten. Er kunnen dus tot 20 behandelingen per uur worden gegeven. Zelfs al in 3 minuten zult u zich even volledig in een andere wereld voelen en totaal ontspannen.
Na afloop van de massage kunt u weer vol energie verder. Lees meer over de voordelen en effecten.